دسته بندی نشده

آشنایی با شرایط، قوانین و روش های فروش ملک خریداری شده در ترکیه

فروش ملک خریداری شده در ترکیه

بسیاری از شهروندان ایرانی که قصد اخذ اقامت ترکیه و یا حتی سرمایه گذاری در این کشور را دارند ترجیحشان بر اخذ اقامت و سرمایه گذاری از طریق خرید ملک است اما هر فردی پس از خرید ملک قطعا روزی به فکر فروش آن نیز می­افتد حال تفاوتی ندارد قصدش از خرید، اخذ اقامت بوده و یا سرمایه گذاری. فروش ملک خریداری شده در ترکیه قوانین و شرایط خاص خود را دارد پس اگر شما جزء صاحبین املاک در کشور ترکیه و اکنون به دنبال فروش ملک یا املاک خود هستید حتما تا انتهای مقاله همراه ما باشید تا شما را با قوانین و روش­های فروش ملک در این کشور و شهرهای مختلف آن آشنا کنیم.

فروش ملک خریداری شده در ترکیه

شرایط فروش ملک خریداری شده در ترکیه

باتوجه به تفاوت­های موجود میان قوانین ایران و ترکیه در زمینه خرید و فروش املاک و مستغلات، بهتر است ابتدا شرایط فروش ملک خریداری شده در ترکیه را بررسی کنیم تا شما بتوانید این قوانین و شرایط را با شرایط خود به عنوان صاحب ملک مقایسه کنید.

شرایط و قوانین مهم فروش ملک خریداری شده در ترکیه برای شهروندان خارجی عبارتند از:

  • فروش ملکی که از طریق آن پاسپورت گرفته شده است ، به مدت 3 سال پس از خرید ممنوع می­باشد؛ شما به عنوان شخصی که از طریق خرید ملک در ترکیه شهروندی و تابعیت و در واقع پاسپورت این کشور را اخذ کرده­اید برای مدت 3 سال (حداقل 3 سال) اجازه فروش ملک و واگذاری آن به دیگری را ندارید. پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر وارد صفحه خرید ملک در ترکیه شوید. در این بخش با کلیک بر روی هر یک از این خانه‌ها، می‌توانید عکس‌ها و اطلاعات مربوط به آن را مشاهده کنید.

این مهم­ترین شرط و قانون کشور ترکیه در زمینه فروش ملک است، و اما سایر قوانین و شرایط:

  • فروش ملک خریداری شده در ترکیه هیچ محدودیتی ندارد؛ یعنی شما می­توانید ملک خود را به شهروندان ترکیه و یا دیگر کشورها بفروشید اما اگر فرد خریدار قصد دارد با روش خرید ملک در ترکیه اقامت و شهروندی این کشور را دریافت کند باید حتما ملک مورد نظر را از شهروند ترک خریداری کند.
  • دریافت اکسپرتیز از الزامات فروش ملک خریداری شده در ترکیه است؛ هنگام فروش ملک باید حتما گزارش اکسپرتیز ملک در دست شما باشد (گزارش اکسپرتیز یک گزارش کارشناسی است که پس از بررسی ملک توسط کارشناسان سازمان­های مربوطه صادر می­شود و ارزش واقعی ملک را مشخص می­کند).
  • حضور شما به عنوان صاحب ملک و سند در زمان انتقال سند اجباریست؛ این قانون در تمام کشورهای دنیا وجود دارد که در زمان انتقال سند خریدار و فروشنده باید حاضر باشند اما در صورتی که نمی­توانید برای انتقال سند به نام خریدار در دفتر اسناد رسمی حاضر شوید باید برای انجام این کار به شخصی مورد اعتماد وکالتنامه رسمی بدهید تا مسئولیت شما را برعهده بگیرد.
  • 4% از ارزش ملک باید به عنوان مالیات به دفاتر اسناد رسمی پرداخت شود؛ پرداخت مبلغ مالیات برطبق قانون کشور ترکیه برعهده خریدار است مگر اینکه طرفین قرارداد بر سر آن توافق کرده باشند.
  • خانه در ترکیه و ملکی که بیمه حوادث از قبیل زلزله نداشته باشد را نمی­توان به دیگری واگذار کرد؛ دریافت بیمه حوادث مخصوصا بیمه زلزله برای املاک یکی از ملزومات و قوانین کشور ترکیه است یعنی تمام خانه ­ها و املاک این کشور باید حتما بیمه داشته باشند در غیر این صورت نقل و انتقال رسمی آن خانه و ملک امکان پذیر نمی­باشد.
  • بدهی مالیاتی ملک در زمان انتقال سند باید صفر باشد؛ در کشور ترکیه برای املاک و مستغلات هر ساله مالیات اخذ می­شود که مبلغ مالیات به مکان و ارزش ملک بستگی دارد و شما به عنوان صاحب ملک باید مالیات آن را بپردازید تا در زمان فروش و انتقال سند دچار مشکل نشوید.

پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله صفر تا صد مالیات در ترکیه را مطالعه کنید.

                                                      فروش ملک خریداری شده در ترکیه                                                فروش ملک خریداری شده در ترکیه                                             فروش ملک خریداری شده در ترکیه                                         فروش ملک خریداری شده در ترکیه

روش­های فروش ملک خریداری شده در ترکیه

فروش ملک خریداری شده در ترکیه مانند تمام کشورهای دیگر از جمله ایران به دو روش انجام می­گیرد؛

  1. فروش ملک به صورت مستقیم و بدون واسطه

در روش مستقیم فروش ملک خریداری شده در ترکیه، شما باید در سایت­ها و برنامه­های اینترنتی خرید و فروش ملک این کشور تصاویر ملک را همراه با اطلاعات کامل و توضیحات لازم به اشتراک بگذارید و در کنار این موارد شماره تماس خود را نیز درج کنید تا خریدار بتواند برای هماهنگی­های لازم تماس بگیرد.

  1. فروش ملک با کمک آژانس­ های املاک

در این روش نیز باید ملک خود را برای فروش به آژانس­های املاک این کشور بسپارید تا پس از یافتن خریداری مناسب قراری میان شما و خریدار ترتیب دهند.

روش غیر مستقیم فروش ملک خریداری شده در ترکیه آسان­تر از روش مستقیم است به خصوص برای ایرانیان زیرا مشاورین فعال در آژانس­های املاک از جزئیات قوانین، شرایط و هزینه­ها اطلاع دارند و مسلما با علم و تجربه خود در این زمینه می­توانند مراحل فروش ملک تا انتقال سند و دریافت مبلغ ملک را با سرعت بیشتری طی کنند.

نحوه دریافت مبلغ فروش ملک

در کشور ترکیه همانطور که گفته شد باید پیش از خرید و فروش ملک خریداریا فروشنده در صورت خارجی بودن باید گزارش اکسپرتیز دریافت کنند که با این وجود دیگر بحثی درباره ارزش ملک باقی نمی­ماند مگر اینکه خریدار و فروشنده بخواهند مبلغ دیگری را توافق کنند.

بنابراین اولین مسئله­ای که در زمان فروش ملک خریداری شده در ترکیه باید فروشنده و خریدار بر سر آن توافق کنند، نحوه پرداخت مبلغ مورد نظر است. یعنی شما به عنوان فروشنده ملک باید شرایط خود را درباره نحوه دریافت مبلغ به خریدار بگویید و درباره این موضوع توافق کنید.

روش معمول دریافت مبلغ به این صورت است که پیش از انتقال سند حداقل ده درصد از آن و در زمان انتقال سند الباقی آن دریافت می­شود .این مسئله کاملا توافقی است).

سخن پایانی

با کمک گروه مشاورین املاک هوم ترکی فروش ملک خریداری شده در ترکیه آسان­تر و مطمئن­تر خواهد بود پس توصیه ما به فروشندگان املاک به خصوص افراد فارسی زبان که قصد فروش ملک خریداری شده در ترکیه را دارند این است که مسئولیت این کار را برعهده مشاورین متخصص و باسابقه هوم ترکی بسپارند.

حتی اگر قصد فروش ملک خود را به صورت مستقیم دارید می­توانید پیش از هرگونه اقدامی از مشاورین گروه هوم ترکی راهنمایی بگیرید تا در این زمینه دچار اشتباه نشوید، بی­شک مشورت با کارشناسان هوم ترکی به نفع شما خواهد بود. پیشنهاد میکنیم برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله اصطلاحات و عبارات بازار ملک در ترکیه را مطالعه کنید.

یک نظر در “آشنایی با شرایط، قوانین و روش های فروش ملک خریداری شده در ترکیه

  1. Alaroza1352@yahoo.com گفت:

    سلام
    وقت بخیر
    با سایت شما اتفاقی آشنا شدم
    ممکنه منو راهنمایی کنید

    آپارتمان ۶۰ متری واقع در اسنیورت سیته سنبل سال ۹۹ به نام چهار نفر اعًای خانواده دو دختر هامون و منو همسرم خریداری کردیم به امید سرمایه گزاری و اقامت به دلیل قبولی بچه ها در دانشگاه‌های ایران نشد که مهاجرت کنیم و خانه ما خالی هست و هر ماه فقط از راه دور شارژ آب و برق و کلیه امکانات اونجا رو می پردازیم که چقدرم برامون هزینه بر هست.
    دیگه قصد فروش اون واحد رو داریم
    لطفا راهنمایی بفرمایید چه کنیم ؟ بفروشیم و منتظر بهتر شدن وضعیت برای فروش بهتر باشیم
    یا نفعی در نگهداری واحد نیست و بفروشیم ؟؟

    1. هوم ترکی گفت:

      سلام
      در حال حاضر به دلیل سود های بالای بانکی و ندادن وام بانکی برای خرید خانه به ترک ها تقاضای خرید کاهش پیدا کرده در این بازار خریدار برنده است بهتر است صبر کنید
      با توجه به اینکه منطقه اسنیورت برای اقامت خارجی ها بسته است برای فروش در این زمان باید پایین تر از قیمت مارکت بفروشید
      شما اجاره کوتاه مدت خوبی میتوانید از خانه تان داشته باشید ماهیانه حداقل 30 هزار لیر که هم شارژ ها و هزینه ها را پوشش میده هم درآمد خوبی ازش بدست میارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *